Outlaw hair and beard

Lite tips för Nyköingbor from Diamantfamiljen 🙂

I Nyköping finns Salong Outlaw Hair and Beard, där både frisörer och barberare finns på plats för dig som kund. Salongen är grundad 2018 av tre familjemedlemmar och ett mål är att vara Nyköpings trendigaste salong. En annan viktig faktor är att skapa en familjär stämning som salong i Nyköping där alla ska känna sig välkomna, man som kvinna och gammal som ung.

I dagsläget arbetar två barberare som är snabba med att snappa upp de senaste trenderna gällande skönhetsvård, hår och skägg för män. Det finns även två erfarna frisörer med en bred kunskap och stor kreativitet vad gäller form, färg och de senaste trenderna.

På salongen kan du unna dig allt från klipp, färg och styling till fransförlängning och plock av bryn eller varför inte skägg/mustasch hos barberaren? Även hårförlängning med Hairtalk eller keratinvax samt spraytan och bruduppsättning är möjligt att boka.
De erfarna frisörerna och barberarna som besitter en stor kreativitet och lyhördhet för kunderna utgör en mycket viktig faktor för att du som kund ska känna trygghet och glädje vid ditt besök. Harmoni och trygghet är viktigt både för kunden men också medarbetaren för att besöket på salongen ska kännas så personlig och unik som möjligt.

Man har valt namnet Outlaw just för att det betyder att gå sin egen väg och att lyssna på sig själv i första hand. Detta är ett viktigt motto på salongen där man inte vill följa strömmen, och istället göra det på sitt egna sätt.

Salongen hittar ni på Västra kvarngatan 6, 61131 Nyköping. Öppettiderna är måndag-fredag 09:00-18:00 och lördagar 09:00-14:00. För tidsbokning så kan man använda det enkla bokningssystemet på hemsidan eller kontakta salongen. Outlaw Hair and Beard finns också att följa via Instagram och Facebook där man kan se de fantastiska omvandlingar och resultat de skapar för sina kunder.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*