Good Morning Hotel i Nyköping

Det är ett väldigt hektiskt samhälle vi lever i och man känner sällan att tiden räcker till. Därför är det lätt att åsidosätta saker som att städa eller att ägna tid åt varandra. Ibland kan det därför vara skönt att få släppa vardagens måsten och slappna av med en mysig hotellnatt där man bara behöver bry sig om varandra. Good morning hotel i Nyköping ligger på Gumsbackevägen 2 och är ett modernt och mysigt hotell för både privatpersoner såväl som vid jobbresan.

Närheten till allt

Good morning hotel i Nyköping har en reception som är bemannad dygnet runt. Med tanke på närheten till Skavsta flygplats är hotellet ypperligt för dig som ska flyga tidigt på morgonen eller på förmiddagen. Exempelvis har Ryanair många tidiga avgångar från Skavsta och då kan det vara skönt att påbörja semestern redan dagen före. På så sätt slipper du gå upp mitt i natten och köra till flygplatsen.
Good morning hotel ligger även nära Nyköpings tågstation. Det tar endast ett par minuter med bil och därför är hotellet utmärkt beläget om du ankommer eller ska resa vidare med tåg.
Spelar man golf så är det dessutom endast 5 kilometer till närmaste golfbana och samma avstånd gäller om man skulle vara sugen på att bowla.

Att göra på hotellet

På Good morning hotel i Nyköping finns det en hel del saker att göra. Förutom en restaurang som serverar god mat, finns det även en bar där man kan avsluta kvällen med en öl, ett glas vin eller kanske en god kaffe.
Det finns även ett gym med bastu på hotellet om man vill träna på morgonen, eller på kvällen innan man lägger sig. För hotellets gäster finns det även tillgång till ett biljardbord.

Good morning hotel har allt man behöver för en härlig och avslappnande vistelse oavsett i vilket syfte man besöker hotellet.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*