Norrtälje by night

Hej du kylda värld!!
 
Vem har satt solen i förmörkelse?
Jag trivs verkligen inte alls!
Ändå är jag glad att jag slapp vakna upp med snö som tydligen en del i vårt avlånga land fick göra i morse. 
Hade jag gjort det, då kan jag avslöja att jag redan suttit på ett flygplan mot okänd destination!! 
 
Här i Sthlm har vi endast en kylig dag och tack och lov ingen snö. Men kyla räcker för att jag ska sakna solen och fundera på VARFÖR jag bor där jag bor?? 
 
Men det är då... man stiger in på ICA... och där ligger dessa små, söta, helt ljuvliga... S V E N S K A jordgubbarna... och hela själen vill skrika: ÄÄÄÄÄÄÄNTLIIIIIIIIGEEEEEEN!!
Men i stället är jag sansad och tar en ask med  jordgubbar i affären, betalar dem.. och väl hemma.. äter jag säkert 5 innan jag sansar mig och känner: YES... det är så in i norden gott!! 
 
Och på tal om gott!
 
Ikväll blir det middag på Eds.. vi gör en Norrtälje by night! 
Förut hade jag lätt valt att åka till Vigårda... men inte nu längre.. Eds vinner med hästlängder!!
YUMMIE!!
Passa på att slinka in där om ni är i Norrtälje. 
 
På tal om restauranger så får vi ett par nya till Vallentuna. En ligger strax utanför Vallentuna på väg mot Väsby (Har tyvärr ingen aning om vad den heter) och en kommer att ligga i slutet av torget i gamla posten/ gamla järnia... vet inte riktigt vad den heter heller, men kul att det kommer några nya matställen..
 
Just det ja, ni vet att jag brukar köra lite "reklam" om Vallentunas stenugnsbageri.. Nu kan jag verkligen rekommendera det med råge!! 
Om ni är i Vallentuna, gå in där och fika!! 
De har nämligen fått en placering i White Guide....  Och det kan jag verkligen förstå!! 
Det är en aning magi att fika där... so do it!! 
Ni kommer inte att bli besvikna 😍
 
Men nu önskar jag er en fin kväll... själv har jag ställt in 3 skålar med svenska jordgubbar i kylen... och när vi kommer hem från Norrtälje i kväll... kanske Peter och Nathalie får lite jordgubbar OM det finns några kvar.. Annars är jag absolut (INTE) skyldig till att de är försvunna... 😁
 
 
Heppåre